Se amesteca faina cu untul moale, sarea si laptele. Se framanta bine aluatul si se lasa doua ore sa se odihneasca. Se intinde apoi o foaie foarte sub
Se amesteca faina cu untul moale, sarea si laptele. Se framanta bine aluatul si se lasa doua ore sa se odihneasca. Se intinde apoi o foaie foarte subtire si se inteapa peste tot cu o furculita. Se taie forme rotunde cu ajutorul unui paharel de vin, apoi se pun formele pe o tava unsa cu unt, iar deasupra se ung cu o pana muiata in lapte cu putina sare. Se introduce tava in cuptorul cald si se ung apoi din nou, cand sunt gata piscoturile cu lapte sarat.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete:
Tiramisu
Chec pufos
Prajituri simple
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa