Pogaci cu iaurt

Framantan faina, margarina, branza de oaie si drojdia inmuiata in lapte. Infasuram aluatul in folie si il punem la rece o noapte. A doua zi intindem a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 dkg faina
  • 10 dkg margarina
  • 10 dkg branza de oaie
  • 1 drojdie inmuiata in lapte
  • Sare dupa gust

Mod de preparare

Framantan faina, margarina, branza de oaie si drojdia inmuiata in lapte. Infasuram aluatul in folie si il punem la rece o noapte. A doua zi intindem aluatul la 1 deget grosime, decoram cu cascaval razuit sau chimen.
Alte retete de prajituri recomandate

Prajitura mere

Chec cu mere

Cremsnit

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...