Prajitura braziliana: Beijinho

Laptele condensat, margarina si fulgii de nuca de cocos se combina intr-un desert brazilian iubit atat de copii cat si de adulti. Intr-o oala se pune laptele si margarina se da la foc mic.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g lapte condensat
  • 2 linguri margarina
  • 150 g de cocos razuit fin

Mod de preparare

Intr-o oala se pune laptele si margarina se da la foc mic. Cand s-a topit margarina se adauga cocosul mestecand incontinu pana cand incepe sa se desprinda de pe oala. Se da la racit.

Dupa ce sa racit se fac bilute si se dau prin cocos sau zahar colorat. Este un desert de strada ce se serveste in timpul carnavalului de la Rio.


Prajiturile braziliene se pot servi in mici forme de hartie. Se poate manca in acel moment s-au in maxim 5 zile.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa