Rondele

Rondelele se umplu cu crema si sunt delicioase. Crema se face din unt, zahar si nuci macinate.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de smantana
  • 250 g unt sau grasime
  • 1 ou intreg si un galbenus
  • ½ de pachet de margarina
  • un pachet de praf de copt sau
  • putina drojdie
  • Crema:
  • 200 g unt
  • 200 g zahar si
  • 100 g nuci macinate.

Mod de preparare

Pentru rondele, se face un aluat potrivit si se intinde cu sucitorul, dupa care se fac  rondele care se umplu cu crema. Partea de sus se lasa cu gaura. Crema - 200 g unt, 200 g zahar si 100 g nuci macinate. Dupa ce se umplu fursecurile, se dau prin zahar pudra.


Rondelele se dau prin zahar pudra si se servesc.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...