Rondele

Rondelele se umplu cu crema si sunt delicioase. Crema se face din unt, zahar si nuci macinate.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 linguri de smantana
  • 250 g unt sau grasime
  • 1 ou intreg si un galbenus
  • ½ de pachet de margarina
  • un pachet de praf de copt sau
  • putina drojdie
  • Crema:
  • 200 g unt
  • 200 g zahar si
  • 100 g nuci macinate.

Mod de preparare

Pentru rondele, se face un aluat potrivit si se intinde cu sucitorul, dupa care se fac  rondele care se umplu cu crema. Partea de sus se lasa cu gaura. Crema - 200 g unt, 200 g zahar si 100 g nuci macinate. Dupa ce se umplu fursecurile, se dau prin zahar pudra.


Rondelele se dau prin zahar pudra si se servesc.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert trandafirasi in foietaj

Când mai ai câteva lăzi de mere în casă și vremea se încălzește simțitor, trebuie neapărat să...

Desert trandafirasi in foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca