Albusurile se bat impreuna cu zaharul, spuma tare. Se adauga in compozitie zaharul vanilat, faina, in ploaie si miezul de nuca macinat. Se unge o tav
Albusurile se bat impreuna cu zaharul, spuma tare. Se adauga in compozitie zaharul vanilat, faina, in ploaie si miezul de nuca macinat. Se unge o tava cu unt, se tapeteaza cu faina si se pun mici gramajoare. Se introduce atva in cuptor si se lasa la copt.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Prajitura cu crema de caramel Ciocolata de casa Turta dulce
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa