Roseuri cu nuca

Albusurile se bat impreuna cu zaharul, spuma tare. Se adauga in compozitie zaharul vanilat, faina, in ploaie si miezul de nuca macinat. Se unge o tav

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 albusri
  • 300 gr zahar
  • zahar vanilat
  • 1 lingura de faina
  • 150 gr miez de nuca
  • 1 lingura de unt
  • sare

Mod de preparare

Albusurile se bat impreuna cu zaharul, spuma tare. Se adauga in compozitie zaharul vanilat, faina, in ploaie si miezul de nuca macinat. Se unge o tava cu unt, se tapeteaza cu faina si se pun mici gramajoare. Se introduce atva in cuptor si se lasa la copt.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete de dulciuri:

Prajitura cu crema de caramel Ciocolata de casa Turta dulce

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...