Rulada de biscuiti

Se fierb ingredientele lichide, topim in amestec margarina, apoi o turnam peste biscuiti. Totul se pune intr-o forma si o lasam sa stea peste noapte l

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g biscuiti
  • aroma de rom
  • 1 dl lapte
  • 200 g zahar
  • 1 lingura de faina
  • 30 g cacao

Mod de preparare

Se fierb ingredientele lichide, topim in amestec margarina, apoi o turnam peste biscuiti. Totul se pune intr-o forma si o lasam sa stea peste noapte la loc racoros.
Se serveste rece.

Alte dulciuri retete recomandate

Galuste cu prune

Papanasi fierti

Tarta cu fructe

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu perisoare

Baietelul meu adora ciorba de perisoare si de aceea o prepar destul de des. Va voi arata cum o prepar si ce-a iesit ;)

Ciorba cu perisoare
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii