Salam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti este un desert clasic, foarte indragit, potrivit pentru copii. Poti imbunatati reteta clasica de salam de biscuiti adaugandu-i fistic.
Se toaca biscuitii in masina de tocat. Se impart apoi ingredientele in doua parti egale. Pentru partea alba se amesteva 6 linguri de zahar cu jumatate de pahar de apa, pe foc. Se adauga jumatate din cantitatea de unt, fisticul decojit si tocat, 5 nuci pisate si esenta de rom. Se omogenizeaza bine si se adauga jumatate din biscuiti. Pentru partea neagra se procedeaza la fel, doar ca se adauga cacaua, in plus. Se asaza sulul rezultat intr-o folie de aluminiu, se presara cu zahar pudra si nuca de cocos, se infasoara si se pune la rece.
Daca veti umezi putin folia de aluminiu, salamul nostru de biscuiti va avea crusta alba.
Salamul de biscuiti cu fistic se lasa 2-3 ore la rece dupa care se taie felii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa