Pentru scoarta de copac se face un aluat potrivit de tare, care se lasa la frigider timp de o ora, apoi se intinde o foaie potrivit de groasa si se taie fasii lungute .
Pentru scoarta delicioasa de copac se face un aluat potrivit de tare, care se lasa la frigider timp de o ora, apoi se intinde o foaie potrivit de groasa si se taie fasii lungute care se dau prin 150 g nuci macinate amestecate cu zahar tos. Fasiile se dau prin ou batut si apoi prin nuca si se coc pe tavi speciale, incalzite.
Dupa ce s-au copt, la sfarsit, scoarta delicioasa de copac se da prin zahar pudra si se serveste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa