Se pune faina pe planseta. Se face o adancitura in mijloc si se pun in ea untul bine frecat cu galbenusul, migdalele, ciocolata rasa, coaja de lamaie,
Se pune faina pe planseta. Se face o adancitura in mijloc si se pun in ea untul bine frecat cu galbenusul, migdalele, ciocolata rasa, coaja de lamaie, scortisoara si cuisoarele. Se amesteca totul foarte bine, se framanta rupand din cand in cand aluatul in bucati, amastecand din nou. Se intinde o foaie groasa, care se taie cu forme metalice speciale pentru stelute. Se pun stelutele pe tava tapetata si se coc in cuptorul cald, la foc moderat, timp de 35 de minute
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Tarta cu fructe
Aluat frantuzesc
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa