Sticsuri

Untul se freaca impreuna cu zaharul timp de aproximativ 20 de minute. Se adauga apoi zaharul vanilat si ouale unul cate unul.Se freaca toate ingredie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 450 gr faina
  • 2 oua
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Untul se freaca impreuna cu zaharul timp de aproximativ 20 de minute. Se adauga apoi zaharul vanilat si ouale unul cate unul.Se freaca toate ingredientele si se adauga faina cu bicarbonatul. Se framanta totul bine, dupa care se intinde o foaie, care se taie cu ruleta in forme lungi de 6-7 cm si inguste de 2 cm. Se pun sticsurile astfel formate intr-o tava unsa cu unt, care se da la cuptorul incalzit. Se coc sticsurile la foc mic.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete:

Papanasi fierti

Prajitura cu visine

Chec pufos

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...