Sticsuri

Untul se freaca impreuna cu zaharul timp de aproximativ 20 de minute. Se adauga apoi zaharul vanilat si ouale unul cate unul.Se freaca toate ingredie

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 450 gr faina
  • 2 oua
  • 1 varf de cutit bicarbonat
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Untul se freaca impreuna cu zaharul timp de aproximativ 20 de minute. Se adauga apoi zaharul vanilat si ouale unul cate unul.Se freaca toate ingredientele si se adauga faina cu bicarbonatul. Se framanta totul bine, dupa care se intinde o foaie, care se taie cu ruleta in forme lungi de 6-7 cm si inguste de 2 cm. Se pun sticsurile astfel formate intr-o tava unsa cu unt, care se da la cuptorul incalzit. Se coc sticsurile la foc mic.


Se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete:

Papanasi fierti

Prajitura cu visine

Chec pufos

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza vegetariana cu blat Alka Pizza Casei

Blatul se află la baza oricarei retete delicioase de pizza. Pentru a obține textura și nuanțele aromate ale retelor...

Pizza vegetariana cu blat Alka Pizza Casei
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise