Ouale batute spuma, se amesteca impreuna cu zaharul, faina, untul, putina sare si zaharul vanilat. Se pune aluatul format intr-o tava unsa cu unt, cu
Ouale batute spuma, se amesteca impreuna cu zaharul, faina, untul, putina sare si zaharul vanilat. Se pune aluatul format intr-o tava unsa cu unt, cu ajutorul unei linguri, formand mici gramajoare dreptunghiulare. Se pun la copt in cuptorul incins, aproximativ 10 minute, pana cand devin aurii. Se scot apoi din cuptor si se egalizeaza repede marginile, dupa care se ruleaza repede sub forma de tigarete.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Turta dulce
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti