Se bat ouale cu 2 linguri de apa fierbinte, apoi se adauga zaharul tos, zaharul vanilat si mirodeniile. Se inglobeaza mierea si ciocolata topita in p
Se bat ouale cu 2 linguri de apa fierbinte, apoi se adauga zaharul tos, zaharul vanilat si mirodeniile. Se inglobeaza mierea si ciocolata topita in prealabil, apoi faina, praful de copt, coaja rasa de lamaie si migdalele. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si se coace totul 20 de minute. Se amesteca apoi zaharul pudra cu apa si se toarna peste turta dulce, ca o glazura.
Se taie bucati, dupa ce s-a racit, apoi se serveste.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajitura cu visine Cornulete cu rahat
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa