Se pune laptele la fiert cu uleiul si dulceata. Se adauga bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, faina si amidonul. Se lasa la racit totul, apoi se f
Se pune laptele la fiert cu uleiul si dulceata. Se adauga bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, faina si amidonul. Se lasa la racit totul, apoi se formeaza mici turte, care se asaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se lasa la copt pentru 20-25 de minute. Separat, se pune la fiert 1 canca de apa si 2 cani de dulceata de smochine. Se lasa sa dea in clocot, apoi se scufunda fiecare turta in acest sirop.
Se pot decora turtele si cu jumatati de smochine.
Alte retete culinare:
Aluat pentru clatite Prajitura cu gem Cornulete cu rahat
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa