Turta dulce de post este foarte buna. Pentru aceasta va trebuie 6 linguri de zahar, care se pun la ars si se sting cu o cana de apa.
Pentru turta dulce de post delicioasa, 6 linguri de zahar se pun la ars si se sting cu o cana de apa. Apoi se amesteca alte 6 linguri de zahar cu 2 linguri de miere, 6 linguri de ulei, 50 g nuca, 10-15 cuisoare, o lingurita de bicarbonat, 100 ml de vin si un bob mic de drojdie. Peste compozitia amestecata, turnam siropul de zahar si faina cat cuprinde la fel ca la compozitia de chec. Se da la copt, la foc potrivit, timp de 45 de minute, pana la o ora.
Dupa ce s-a copt, turta dulce de post delicioasa, se pudreaza cu zahar.
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata