Faina se amesteca cu bicarbonatul, apoi se adauga laptele, jumatate din cantitatea de zahar, uleiul, scortisoara si cuisoarele. Restul de cantitate d
Faina se amesteca cu bicarbonatul, apoi se adauga laptele, jumatate din cantitatea de zahar, uleiul, scortisoara si cuisoarele. Restul de cantitate de zahar se pune la ars pe foc. Se toarna apoi apa rece, se lasa pe foc pana se dizolva si apoi se toarna in compozitia de faina si se amesteca bine. Se tapeteaza o tava mare si se toarna in ea compozitia, in care se pot pune si cateva nuci maruntite. Se lasa sa se coaca, pe foc mediu.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Prajitura televizor
Prajituri simple
Prajitura snikers
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa