Urechi de elefant

Urechile de elefant sunt fursecuri rapide, dar foarte delicioase. Se intinde foaia de foetaj si se presara zaharul granulat sau orice mai folositi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foetaj
  • dezghetat
  • zahar granulat
  • Optional: scortisoara
  • nuca macinata
  • cacao

Mod de preparare

Urechile de elefant sunt fursecuri rapide, dar foarte delicioase. Se intinde foaia de foetaj si se presara zaharul granulat sau orice mai folositi.
Se impatureste din ambele parti pana se unesc la mijloc. Fiecare parte se impatureste pe rand,deodata e cam greu,dar numai asa m-am priceput sa va explic.
Deci,ati obtinut un sul.Taiati ce grosime vreti,dar nu uitati ca se mai umfla urechile la cuptor.
Se dau la cuptor si se tin pana incep sa devina maronii.Daca le vreti mai uscate le tineti mai mult.


Urechile de elefant sunt foarte bune langa ceai sau cafea.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Gris cu lapte

O mâncare cu gust de copilărie... O mâncare pentru copii, pe care o mai mănâncă uneori și adulții.

Gris cu lapte
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa