Urechile de elefant sunt fursecuri rapide, dar foarte delicioase. Se intinde foaia de foetaj si se presara zaharul granulat sau orice mai folositi.
Urechile de elefant sunt fursecuri rapide, dar foarte delicioase. Se intinde foaia de foetaj si se presara zaharul granulat sau orice mai folositi.
Se impatureste din ambele parti pana se unesc la mijloc. Fiecare parte se impatureste pe rand,deodata e cam greu,dar numai asa m-am priceput sa va explic.
Deci,ati obtinut un sul.Taiati ce grosime vreti,dar nu uitati ca se mai umfla urechile la cuptor.
Se dau la cuptor si se tin pana incep sa devina maronii.Daca le vreti mai uscate le tineti mai mult.
Urechile de elefant sunt foarte bune langa ceai sau cafea.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa