Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de uscatele cu visine sunt necesare urmatoarele ingrediente: zahar pudra, faina, visine, vanilie si unt.
Se freaca spuma untul cu zaharul si vanilia. Se amesteca bine cu faina. Se face un sul, se taie in 24 bucati egale si se formeaza perisoare. La mijlocul lor se face o adancitura in care se pune cate un bob de fasole.
Se aseaza in tava presarata cu faina, la distanta de 4—5 cm unele de altele si se coc la foc potrivit. Dupa ce sunt reci, se scoate bobul de fasole din fiecare pesmecior si in locul lui se aseaza cate un bob de visina.
Inainte de a fi servite pot fi pudrate cu zahar.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu visine
Placinta cu visine
Bombe cu visine
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii