Uscatele cu visine

Pentru a prepara aceasta delicioasa reteta de uscatele cu visine sunt necesare urmatoarele ingrediente: zahar pudra, faina, visine, vanilie si unt.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g zahar pudra
  • 200 g unt
  • 300 g faina
  • 24 boabe de visine din dul­ceata
  • vanilie.

Mod de preparare

Se freaca spuma untul cu zaharul si vanilia. Se amesteca bine cu faina. Se face un sul, se taie in 24 bucati egale si se formeaza perisoare. La mijlocul lor se face o adancitura in care se pune cate un bob de fasole.

Se aseaza in tava presarata cu faina, la distanta de 4—5 cm unele de altele si se coc la foc potrivit. Dupa ce sunt reci, se scoate bobul de fasole din fiecare pesmecior si in locul lui se aseaza cate un bob de visina.


Inainte de a fi servite pot fi pudrate cu zahar.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu visine
Placinta cu visine
Bombe cu visine

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...