Intr-un castron se pune oul intreg, zaharul, zaharul vanilat, uleiul, margarina topita, iaurtul, bicarbonatul stins in zeama de lamaie, praful de sare
Intr-un castron se pune oul intreg, zaharul, zaharul vanilat, uleiul, margarina topita, iaurtul, bicarbonatul stins in zeama de lamaie, praful de sare, faina Se amesteca cu lingura de lemn pana se desprinde aluatul de pe castron Se framanta putin, aluatul e uleios, si nu e legat. Se baga la frigider cam 30 min. Intre timp se scurg bine visinele de zeama. Se infaineaza masa, se pune aluatu cu o mana de faina peste el si apoi intindem foaie. Se taie patrate din aluat se presara fulgi de ciocolata se trece cu sucitorul peste ele, si apoi se baga patru visine-n coltzuri si una in centru se aduna coltzurile apoi se presara ca sa se lipeasca. Se baga in cuptor la 180 grade, pt 20-25 min, pana se rumenesc.
Reteta Visine la plic a fost propusa de Pocahontas Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Prietena mea Flori din Italia a postat pe blogul ei aceasta reteta atat de apetisanta incat nu am rezistat pana nu am...
"Spanakopita"Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.