Popcorn Caramel este un fel delicios de a pregati popcornul. Pentru aceasta reteta aveti nevoie de seminte de porumb si zahar.
Se pune oala pe foc si cand e fierbinte se adauga ulei. Se pun semintele de porumb si se acopera cu capac.
Din cand in cand se scutura oala. Dupa ce nu se mai aud pocnituri se scoate popcornul si se repeta procesul.
Dupa ce e gata tot popcornul, se adauga 3 linguri de zahar in oala si se topeste.
Cand devine maroniu (aveti grija sa nu-l ardeti) se ia de pe foc si se umple oala trei sferturi cu popcorn.
Se presara si niste zahar vanilat.
Se amesteca bine ca sa ajunga peste tot si se pun in bol.
Popcorn caramel se serveste ca si gustare.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii