• separati mai intai ouale si mixati galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar, pana isi dubleaza volumul si se albesc. Adaugati apoi extractul de vanilie.
• mixati separat albusurile cu un praf de sare, iar cand s-au intarit adaugati restul de zahar si bateti pana obtineti o bezea tare si lucioasa.
• rasturnati galbenusurile peste albusuri si amestecati usor cu o spatula.
• adaugati la final faina amestecata cu praful de copt si bicarbonatul de sodiu, putin cate putin, si incorporati usor cu spatula, de jos in sus, avand grija sa nu se lase bezeaua.
• curatati para de coaja si de seminte, taiati-o cuburi si amestecati-o in compozitia de pandispan impreuna cu nuca maruntita si blue cheese rupta bucatele.
• tapetati vasul de la slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red cu hartie de copt si turnati compozitia in el
• inveliti capacul de la slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red cu un prosop curat de bucatarie si asazati-l deasupra, evitand astfel ca vaporii formati in urma coacerii sa se scurga peste prajitura.
• setati slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual Red pe modul de gatire Low pentru 2 ore sau pana cand prajitura este coapta. Puteti verifica cu o scobitoare daca este gata (daca nu ramane aluat pe scobitoare si este curata, inseamna ca este copt).
• scoateti apoi prajitura din aparat, cu tot cu hartie de copt, desfaceti-o pe margini si lasati-o sa se raceasca inainte de a o taia.
• puteti sa o pudrati cu zahar pudra inainte de servire.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii