Se bate spuma mierea cu untul. Cafeaua rece, zaharul si galbenusurile se amesteca si se fierb pe foc mic, amestecind mereu, pina ce compozitia se ingr
Se bate spuma mierea cu untul. Cafeaua rece, zaharul si galbenusurile se amesteca si se fierb pe foc mic, amestecind mereu, pina ce compozitia se ingroasa. Dupa ce compozitia s-a racit, se adauga treptat, la amestecul de unt cu miere si se omogenizeaza crema, cu o lingura de lemn.
Combinatia mar + nuca + morcov + scortisoara, mi se pare grozava. Asta, daca va plac aceste ingrediente. De la Vladut, am...
Desert pariziene umplute mere, nuca si morcoviIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa