Se fierbe zaharul, ciocolata, sarea si laptele timp de 5 minute. Se adauga mierea si mentinem amestecul pe foc. Se adauga untul si dam totul de o pa
Se fierbe zaharul, ciocolata, sarea si laptele timp de 5 minute. Se adauga mierea si mentinem amestecul pe foc. Se adauga untul si dam totul de o parte pina ce se ingroasa putin. Se bate pina se obtine o crema. Se adauga nucile si punem amestecul intr-o tava. Cind pasta s-a intarit putin, se poate taia in felii.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti