Orezul cu miere este un desert delicios si sanatos pentru cei mici dar si cei mari.
Se lasa orezul in multa apa rece, timp de doua ore, apoi se spala, se scurge si se pune la fiert tot cu apa rece si sarata. Dupa ce orezul se moaie, se scurge de apa si se pune intr-o cratita deja incalzita, la foc mic. Se adauga repede mierea, care s-a subtiat cu putina apa calda si migdalele usor prajite, taiate in felii subtiri.
Orezul cu miere se serveste in forme de budinca, impreuna cu sos de ciocolata sau doar miere.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti