Orez cu miere

Orezul cu miere este un desert delicios si sanatos pentru cei mici dar si cei mari.

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g orez
  • 3-4 linguri de miere
  • 80 gr migdale sau nuci.

Mod de preparare

Se lasa orezul in multa apa rece, timp de doua ore, apoi se spala, se scurge si se pune la fiert tot cu apa rece si sarata. Dupa ce orezul se moaie, se scurge de apa si se pune intr-o cratita deja incalzita, la foc mic. Se adauga repede mierea, care s-a subtiat cu putina apa calda si migdalele usor prajite, taiate in felii subtiri.


Orezul cu miere se serveste in forme de budinca, impreuna cu sos de ciocolata sau doar miere.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca

Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca