Eclerele sunt un desert calsic, iubit de toata lumea. Reteta de ecler se face in 50 de minute. pentru aceasta reteta de ecler aveti nevoie de faina, zahar, margarina, crema de vanilie.
Se pune la fiert apa cu margarina si sarea. Cand clocoteste se adauga toata faina, se trage deoparte de pe foc si se amesteca pana se desprinde aluatul de pe cratita. Se lasa sa se raceasca. Se adauga ouale unul cate unul, amestecand bine pana se inglobeaza fiecare ou.
Pentru crema mixam praful de crema cu laptele bine pana se intareste. Punem pe hartie de copt formele pentru coji si le lasam 15-20 de minute, pana prind o crusta aurie.
Taiem cojile pe din doua si le umplem cu crema.
Eclerele se servesc pudrate cu zahar vanilat sau stropite cu glazura de ciocolata.
Alte retete recomandate:
Un preparat de senzatie ce a uimit si uimeste in continuare prin gustul sau desavarsit.
Paste cu caracatita si ndujaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa