Laptele de pasare cu sos de capsune este un desert usor, delicios si surprinzator prin gustul oferit.
Se pun deoparte cateva capsune pentru decor, iar restul de mixeaza impreuna cu 80 gr de zahar si sucul de lamaie.
Se bat albusurile cu putina sare. Cand incep sa se intareasca, se adauga restul de zahar, putin cate putin.
Se infierbanta intr-o cratita 3 l de apa, apoi se adauga cu lingura bulgari de albus.Se fierb cate 3 minute. Se servesc cu sos de capsune.
Bulgarasii de lapte de pasare se serveste impreuna cu sosul de capsune si fulgi de migdale.
M-am inspirat din reteta lui merisor,leurda nu se gaseste la italy :)) e pentru prima data cand fac mancare de spanac,eu...
Mancare de spanac cu ceapa verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura