Laptele de pasare cu sos de capsune este un desert usor, delicios si surprinzator prin gustul oferit.
Se pun deoparte cateva capsune pentru decor, iar restul de mixeaza impreuna cu 80 gr de zahar si sucul de lamaie.
Se bat albusurile cu putina sare. Cand incep sa se intareasca, se adauga restul de zahar, putin cate putin.
Se infierbanta intr-o cratita 3 l de apa, apoi se adauga cu lingura bulgari de albus.Se fierb cate 3 minute. Se servesc cu sos de capsune.
Bulgarasii de lapte de pasare se serveste impreuna cu sosul de capsune si fulgi de migdale.
O prajitura rapida si tare buna in zilele de post.
Desert prajitura in doua culori - de postIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa