Spuma de mere

Coace merele in cuptorul incins sau inabuse-le taiate in patru, in putina apa. Sfarama merele, adauga indulcitorul si spuma de albus. Bate cu un tel

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mere
  • 1 albus
  • indulcitor echivalentul a 150 g zahar
  • 1 lingura esenta de rom

Mod de preparare

Coace merele in cuptorul incins sau inabuse-le taiate in patru, in putina apa. Sfarama merele, adauga indulcitorul si spuma de albus. Bate cu un tel 20-25 de minute, pana obtii o spuma tare.

Serveste crema intr-o farfurie din sticla si decoreaz-o cu cateva bucati de fructe.

Alte retete recomandate:

Placinta cu mere

Galuste cu prune

Prajitura cu prune

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gogosi pufoase la cuptor

Este prima data cand fac aceste gogosele si chiar mi-au iesit foarte delicioase. Reteta am luat-o de la Laura Adamache.

Gogosi pufoase la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca