Spuma de mere

Coace merele in cuptorul incins sau inabuse-le taiate in patru, in putina apa. Sfarama merele, adauga indulcitorul si spuma de albus. Bate cu un tel

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mere
  • 1 albus
  • indulcitor echivalentul a 150 g zahar
  • 1 lingura esenta de rom

Mod de preparare

Coace merele in cuptorul incins sau inabuse-le taiate in patru, in putina apa. Sfarama merele, adauga indulcitorul si spuma de albus. Bate cu un tel 20-25 de minute, pana obtii o spuma tare.

Serveste crema intr-o farfurie din sticla si decoreaz-o cu cateva bucati de fructe.

Alte retete recomandate:

Placinta cu mere

Galuste cu prune

Prajitura cu prune

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...