Spuma de piure de castane

Primul pas omogenizarea : treceti prin razatoare coaja de portocala, cu ajutorul unei furculite zdrobiti bucata de piure de castane. Toate componente

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr piure de castane
  • 100 ml rom
  • 100 ml frisca
  • 2 buc. portocale
  • 400 ml frisca
  • zahar
  • piscoturi
  • accesorii pentru decorat dupa bunul plac

Mod de preparare

Primul pas omogenizarea : treceti prin razatoare coaja de portocala, cu ajutorul unei furculite zdrobiti bucata de piure de castane. Toate componentele (aici se folosesc cele 100 ml frisca) se bat pana devine spumos se amesteca cu o furculita sau cu o lingura de lemn cu gauri. Se lasa cca ½ ora. .

Pregatiti frisca : adaugati un pic de zahar si bateti frisca pana devine spumoasa. Jumatate se pune la crema de castane obtinuta.

Sfat! Amestecati incet sa nu se taie frisca!
Alte dulciuri recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Varza cu carne de porc la tuci

A sosit sezonul vezei  .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...

Varza cu carne de porc la tuci
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos