Primul pas omogenizarea : treceti prin razatoare coaja de portocala, cu ajutorul unei furculite zdrobiti bucata de piure de castane. Toate componente
Primul pas omogenizarea : treceti prin razatoare coaja de portocala, cu ajutorul unei furculite zdrobiti bucata de piure de castane. Toate componentele (aici se folosesc cele 100 ml frisca) se bat pana devine spumos se amesteca cu o furculita sau cu o lingura de lemn cu gauri. Se lasa cca ½ ora. .
Pregatiti frisca : adaugati un pic de zahar si bateti frisca pana devine spumoasa. Jumatate se pune la crema de castane obtinuta.
Sfat! Amestecati incet sa nu se taie frisca!
Alte dulciuri recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii