Ciocolata si untul se pun la topit pe foc mic. Intre timp se amesteca oaule zi zaharul (cam vreo 3-4 minute, astfel incat compozitia sa incorporeze mu
Ciocolata si untul se pun la topit pe foc mic. Intre timp se amesteca oaule zi zaharul (cam vreo 3-4 minute, astfel incat compozitia sa incorporeze mult aer). Se amesteca totul impreuna. Puteti adauga orice aroma : rom, portocale, coniac, etc. Se varsa in 4 cani sau forme mai inalte si se da la cuptor (225°C timp de 10 minute).Interiorul trebuie sa ramana lichid.
Serviti cald, nu fierbinte si ornati cu un fruct sau lasati-l natur. Pofta buna! Reteta Fondant au chocolat a fost propusa de irina.d pe forum culinar.ro Alte retete cu ciocolata gasiti aici: Mousse au chocolat, Tort de ciocolata cu mousse de migdale si piersici, Far breton, un flan de prune uscate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa