Intr-un vas se pun zaharul, vanilia, faina si galbenusurile. Se amesteca cu lingura de lemn, se adauga laptele cald si se amesteca pentru a nu face c
Intr-un vas se pun zaharul, vanilia, faina si galbenusurile. Se amesteca cu lingura de lemn, se adauga laptele cald si se amesteca pentru a nu face cocoloase. Se pune vasul pe foc mic, pana incepe sa clocoteasca. Se ia de pe foc, se adauga 100 gr de lichior si albusurile batute spuma tare. Se toarna compozitia intr-o forma yena bine unsa cu unt si faina, se pudreaza cu zahar si se tine in cuptor 30 de minute.
Inainte de a servi se stropeste cu restul de lichior si se flambeaza.
Alte retete de dulciuri:
Tort Padurea Neagra
Tort diplomat
Ciocolata de casa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa