Sufleu de albus

Se bat spuma tare albusurile, se adauga zaharul si se mai bate pana cand spuma devine sticloasa si nu mai cade de pe tel. Se tapeteaza o forma cu unt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 albusuri
  • 8 linguri zahar
  • gem de caise

Mod de preparare

Se bat spuma tare albusurile, se adauga zaharul si se mai bate pana cand spuma devine sticloasa si nu mai cade de pe tel. Se tapeteaza o forma cu unt si zahar tos, se pune pe fund gem de caise si se toarna deasupra albusurile. Se pune forma in cuptorul cald si se coace sufleul, la foc mic, timp de 30 de minute.

Se scoate sufleul din cuptor si se serveste imediat.

Alte retete de dulciuri:

Chec pufos

Galuste cu prune

Prajitura din foi cu miere

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot

Bun aparatul asta, face mancare singur!

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos