Se bat spuma tare albusurile, se adauga zaharul si se mai bate pana cand spuma devine sticloasa si nu mai cade de pe tel. Se tapeteaza o forma cu unt
Se bat spuma tare albusurile, se adauga zaharul si se mai bate pana cand spuma devine sticloasa si nu mai cade de pe tel. Se tapeteaza o forma cu unt si zahar tos, se pune pe fund gem de caise si se toarna deasupra albusurile. Se pune forma in cuptorul cald si se coace sufleul, la foc mic, timp de 30 de minute.
Se scoate sufleul din cuptor si se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Galuste cu prune
Prajitura din foi cu miere
Habar nu am de ce le zice pariziene sau intuiesc, probabil datorita aspectului... in fine, m-am inspirat de la Merisor, doar...
Pariziene cu mere caliteIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa