Se bat spuma tare albusurile, se adauga zaharul si se mai bate pana cand spuma devine sticloasa si nu mai cade de pe tel. Se tapeteaza o forma cu unt
Se bat spuma tare albusurile, se adauga zaharul si se mai bate pana cand spuma devine sticloasa si nu mai cade de pe tel. Se tapeteaza o forma cu unt si zahar tos, se pune pe fund gem de caise si se toarna deasupra albusurile. Se pune forma in cuptorul cald si se coace sufleul, la foc mic, timp de 30 de minute.
Se scoate sufleul din cuptor si se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Chec pufos
Galuste cu prune
Prajitura din foi cu miere
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti