Caisele se spala si se curata de samburi, dupa care se dau pe razatoare. Se freaca intr-un castron galbenusurile cu 200 gr zahar si coaja rasa de la
Caisele se spala si se curata de samburi, dupa care se dau pe razatoare. Se freaca intr-un castron galbenusurile cu 200 gr zahar si coaja rasa de la o lamaie. Se amesteca apoi cu caisele rase, romul si albusurile batute spuma cu restul de zahar. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si se pune la cuptor. Dupa ce s-a rumenit, se scoate din cuptor si se pudreaza cu zahar.
Se serveste imediat.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Prajitura snikers
Prajituri delicioase
"Rețete pentru masa de Crăciun". Pentru Crăciun am pregătit o prăjitură delicioasă, care pur și simplu se...
Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj