Sufleu de mere

Merele se spala si se curata. Se pune apa intr-un vas si cand e fierbinte, se adauga cojile de mere. Se scot apoi cojile si se adauga merele taiate s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr mere
  • 250 gr zahar
  • 5 linguri marmelada de caise
  • 4 oua
  • 3 pahare apa

Mod de preparare

Merele se spala si se curata. Se pune apa intr-un vas si cand e fierbinte, se adauga cojile de mere. Se scot apoi cojile si se adauga merele taiate sferturi, sa fiarba. Se dau prin sita si se pun din nou pe foc la fiert, amestecand continuu. Dupa aceea se iau de pe foc si se lasa la racit. Se pun albusurile si galbenusurile batute spuma peste merele racite, se amesteca si se toarna compozitia intr-un vas care se da la cuptor.


Se serveste cald.

Alte retete:

Prajitura cu visine

Ciocolata de casa

Gogosi pufoase

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca