Merele se spala si se curata. Se pune apa intr-un vas si cand e fierbinte, se adauga cojile de mere. Se scot apoi cojile si se adauga merele taiate s
Merele se spala si se curata. Se pune apa intr-un vas si cand e fierbinte, se adauga cojile de mere. Se scot apoi cojile si se adauga merele taiate sferturi, sa fiarba. Se dau prin sita si se pun din nou pe foc la fiert, amestecand continuu. Dupa aceea se iau de pe foc si se lasa la racit. Se pun albusurile si galbenusurile batute spuma peste merele racite, se amesteca si se toarna compozitia intr-un vas care se da la cuptor.
Se serveste cald.
Alte retete:
Prajitura cu visine
Ciocolata de casa
Gogosi pufoase
Din categoria am oala din camara, musai sa o testez, asta ca mi-am amintit ca am achizitionat ditamai oloiul din camara...
Coaste afumate cu varza fiartaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti