Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si vanilia pana se obtine o crema spumoasa. Se bat albusurile foarte bine si se inglobeaza usor in crema de g
Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si vanilia pana se obtine o crema spumoasa. Se bat albusurile foarte bine si se inglobeaza usor in crema de galbenusuri, amestecand cu lingura, de sus in jos. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt si presarata cu zahar tos. Se pune tava in cuptorul cald si se coace sufleul, la foc potrivit, timp de 20 de minute. Se scoate tava din cuptor, se presara sufleul cu zahar tos si se pune din nou tava in cuptor, 3-4 minute, la foc mare, ca sa se caramelizeze zaharul.
Se scoate sufleul din cuptor si se serveste fierbinte.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Tort cu piersici
Prajitura cu nuca
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii