Sufleu de piersici

Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga galbenusurile, laptele, faina, sarea, nucile macinate si zaharul vanilat amestecat cu praful de copt. La u

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 piersici mari frumoase
  • 2 linguri unt
  • 4-5 linguri zahar
  • 2 oua
  • 1/2 pahar lapte
  • coaja rasa de lamiie
  • zahar vanilat
  • 200 gr. faina
  • sare
  • 1/2 praf de copt
  • 1 pumn de nuci macinate

Mod de preparare

Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga galbenusurile, laptele, faina, sarea, nucile macinate si zaharul vanilat amestecat cu praful de copt. La urma se amesteca cu albusurile spuma. Se taie piersicile bucatele, se pun in forma unsa, iar deasupra se intinde aluatul. Se coace o ora la foc potrivit.


Se poate prepara si cu compot de piersici, strecurind zeama care se serveste ca sos

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...