Portocalele decojite se taie rotocoale, se amesteca cu 5 linguri de zahar si 7 linguri de lichior si se pun 30 de minute la rece. Se incinge cuptorul
Portocalele decojite se taie rotocoale, se amesteca cu 5 linguri de zahar si 7 linguri de lichior si se pun 30 de minute la rece.
Se incinge cuptorul la 180 grade. Cu blatul de tort, taiat in bucati mai mari se captuseste o forma de sufleu, care a fost unsa in prealabil cu unt. Peste blat se aseaza portocalele.
Se bat spuma albusurile cu sucul de lamaie si zaharul. Se bat impreuna pana cand se obtine o crema densa. Se pune aceasta crema peste portocale si se coace 10 minute .
Se orneaza sufleul cu coji de portocale taiate jullien.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa