Se incalzeste bine laptele cu zaharul, se adauga biscuitii rupti bucatele si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga apoi galbenusurile, coaja rasa de
Se incalzeste bine laptele cu zaharul, se adauga biscuitii rupti bucatele si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga apoi galbenusurile, coaja rasa de lamiie, zaharul vanilat, nucile macinate, untul si la urma albusurile spuma. Jumatate din aceasta compozitie se pune intr-o forma unsa cu unt, se acopera cu prunele rupte jumatati si fara simburi, se presara cu zaharul pudra si scortisoara, se toarna deasupra cealalta jumatate de compozitie Se da la cuptor la foc potrivit.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti