Sufleu de prune

Se incalzeste bine laptele cu zaharul, se adauga biscuitii rupti bucatele si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga apoi galbenusurile, coaja rasa de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg prune
  • 1 ceasca lapte
  • 2 linguri unt
  • 8 biscuiti
  • 2 oua
  • coaja de lamiie
  • 4 linguri zahar tos
  • 3 linguri nuci macinate
  • zahar vanilat
  • zahar pudra si scortisoara pentru prune

Mod de preparare

Se incalzeste bine laptele cu zaharul, se adauga biscuitii rupti bucatele si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga apoi galbenusurile, coaja rasa de lamiie, zaharul vanilat, nucile macinate, untul si la urma albusurile spuma. Jumatate din aceasta compozitie se pune intr-o forma unsa cu unt, se acopera cu prunele rupte jumatati si fara simburi, se presara cu zaharul pudra si scortisoara, se toarna deasupra cealalta jumatate de compozitie Se da la cuptor la foc potrivit.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca