Se asaza biscuitii pe fundul unei forme de sticla incasabila, se acopera cu o cana de lapte fierbinte in care s-a ras coaja de la o lamaie si s-au bat
Se asaza biscuitii pe fundul unei forme de sticla incasabila, se acopera cu o cana de lapte fierbinte in care s-a ras coaja de la o lamaie si s-au batut bine cele patru galbenusuri. Forma se lasa deasupra unei oale cu apa clocotita sa stea o jumatate de ora, apoi se acopera cu patru albusuri batute spuma tare, in care s-a amestecat sirop de dulceata. Amestecul se misca usor si se introduce forma in cuptorul bine incins, pentru o jumatate de ora.
Sufleul se serveste cald si se coace la foc iute, pentru ca albusul sa nu cada. Se serveste cu fructe din dulceata alaturi.
Alte retete dulciuri recomandate
Galuste cu prune
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Dragii mei, vin cu o reteta pentru voi absolut deliciosa, din peste, potrivita si pentru cei care tin post. Incerc sa mai...
Chiftele cu tonOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj