Este reteta frantuzeasca cu un gust fantastic, mai ales rece.
Se unge forma de tarta cu unt, se pudreaza cu 2 linguri zahar brun, se pun fructele spalate si bine scurse, apoi se lasa deoparte.
Intr-un bol se bat ouale intregi si galbenusul cu un praf de sare si restul de zahar, (nu trebuie batut bine, doar cat se topeste zaharul), se adauga apoi amidonul, faina, smantana, laptele, coaja de lamaie, iar dupa omogenizare, se rastoarna peste fructe.
Se lasa la cuptor la foc mediu, 40 min.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Daca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti