Se freaca galbenusurile cu 2 treimi din cantitatea de zahar, pana devin o crema spumoasa. Separat se bat albusurile cu restul de zahar tos, apoi se t
Se freaca galbenusurile cu 2 treimi din cantitatea de zahar, pana devin o crema spumoasa. Separat se bat albusurile cu restul de zahar tos, apoi se toarna peste galbenusuri si se amesteca usor. Se tapeteaza o forma de tort cu hartie de copt, unsa cu unt si se toarna compozitia. Se introduce in cuptorul cald si se lasa la rumenit, pana blatul devine pufos.
Se scoate din forma, se taie, se insiropeaza si se umple dupa preferinte. Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat Prajitura snikers Prajitura cu gem
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti