Se freaca galbenusurile cu 2 treimi din cantitatea de zahar, pana devin o crema spumoasa. Separat se bat albusurile cu restul de zahar tos, apoi se t
Se freaca galbenusurile cu 2 treimi din cantitatea de zahar, pana devin o crema spumoasa. Separat se bat albusurile cu restul de zahar tos, apoi se toarna peste galbenusuri si se amesteca usor. Se tapeteaza o forma de tort cu hartie de copt, unsa cu unt si se toarna compozitia. Se introduce in cuptorul cald si se lasa la rumenit, pana blatul devine pufos.
Se scoate din forma, se taie, se insiropeaza si se umple dupa preferinte. Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat Prajitura snikers Prajitura cu gem
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa