Galbenusurile frecate cu 2 treimi din zahar se freaca bine si se amesteca apoi cu albusurile batute separat, spuma cu restul de zahar. Se adauga in c
Galbenusurile frecate cu 2 treimi din zahar se freaca bine si se amesteca apoi cu albusurile batute separat, spuma cu restul de zahar. Se adauga in compozitie treptat faina, apoi miezul macinat de nuci, cacaua, scortisoara si coaja rasa de lamaie. Se amesteca bine si se toarna compozitia intr-o forma rotunda tapetata cu hartie de copt unsa cu unt si pesmet. Se coace in cuptorul incins, la foc potrivit.
Se serveste ornat cu diferite creme.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat Lapte de pasare Tiramisu
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti