Blat de tort cu cacao

Pentru blatul de tort cu cacao aveti nevoie de 340 g zahar, 100 ml lapte, 250 ml unt topit. Este usor de facut si foarte bun.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 340 g zahar
  • 100 ml lapte
  • 250 ml unt topit
  • 50 g cacao
  • 3 oua
  • 300 g faina
  • ½ de lingurita de praf de copt si
  • 1 plic de zahar vanilat.

Mod de preparare

Pentru blatul de tort cu cacao, in untul topit punem laptele, zaharul si cacaoa; se dau la clocotit timp de doua minute, apoi se lasa la racit si adaugam faina cu praful de copt, galbenusurile, pe rand, apoi albusurile batute spuma. Punem la copt in tava tapetata cu faina.


Blatul de tort cu cacao se serveste ornat cu frisca batuta, cu frunzulite din ciocolata si ciocolata rasa - 300 g frisca, 100 g ciocolata menaj, 16 frunze de trandafir si ciocolata rasa.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Wafers cake

Ideea am preluat-o de pe un site ... arata atit de bine poza si desi comment-urile erau mai mult contra din partea celor cu...

Wafers cake
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca