Blatul Delicia se face intr-o tava patrata. Aveti nevoie de 6 oua, 100 g zahar, 200 g nuci macinate.
Se face un blat care se coace, apoi, cand s-a racit, se taie in doua parti, dupa care se umple cu crema, dupa dorinta. Blatul Delicia se face intr-o tava patrata.
Blatul Delicia se serveste umplut cu diverse creme.
O nebunie de arome si-un miros de-ti vine sa mananci si tava-n care s-au copt...M-au bantuit toata noaptea cornurile astea si...
Desert cornuri cu nuca si gem de pruneIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa