Blat pentru tort cu fistic si nuca

Pentru blat pentru tort cu fistic si nuca se separa ouale, galbenusurile se freaca cu un praf de sare, iar albusurile se bat spuma. Se adauga zaharul, zaharul vanilat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 3 linguri fistic macinat
  • 3 linguri nuca macinata
  • 6 linguri de zahar
  • un praf de sare
  • 3 linguri faina
  • un plic zahar vanilat

Mod de preparare

Pentru blat pentru tort cu fistic si nuca se separa ouale, galbenusurile se freaca cu un praf de sare, iar albusurile se bat spuma. Se adauga zaharul, zaharul vanilat, fisticul si nuca. Se incorporeaza usor si la sfarsit se adauga faina cernuta. Compozitia se toarna in tava pentru tort tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor la 140 grade.

Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.


Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide