Pentru blat pentru tort cu fistic si nuca se separa ouale, galbenusurile se freaca cu un praf de sare, iar albusurile se bat spuma. Se adauga zaharul, zaharul vanilat.
Pentru blat pentru tort cu fistic si nuca se separa ouale, galbenusurile se freaca cu un praf de sare, iar albusurile se bat spuma. Se adauga zaharul, zaharul vanilat, fisticul si nuca. Se incorporeaza usor si la sfarsit se adauga faina cernuta. Compozitia se toarna in tava pentru tort tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor la 140 grade.
Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti