Se amesteca faina cu zaharul pudra, galbenusurile, smantana, sarea, coaja rasa de lamaie, bicarbonatul si untul moale. Se framanta bine totul, apoi s
Se amesteca faina cu zaharul pudra, galbenusurile, smantana, sarea, coaja rasa de lamaie, bicarbonatul si untul moale. Se framanta bine totul, apoi se intind din aluat foi subtiri de marimea fundului formei si se coc pe rand, separat, in cuptorul incins, la foc potrivit.
Sunt mai crocante daca se folosesc dupa 2-3 zile.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat Tiramisu Prajitura snikers
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa