Foi de rulada albe pentru tort

Albusurile batute spuma tare cu zaharul, zeama de lamaie si putina sare, se amesteca cu galbenusurile, faina si coaja de lamaie. Se intinde compoziti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 oua
  • 100 gr zahar
  • 100 gr faina
  • sare
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 1 lingura zeama de lamaie

Mod de preparare

Albusurile batute spuma tare cu zaharul, zeama de lamaie si putina sare, se amesteca cu galbenusurile, faina si coaja de lamaie. Se intinde compozitia intr-o tava mare, tapetata cu hartie si se introduce la copt, in cuptor, la temperatura medie.


Se taie in doua sau patru dupa preferinte si se umple cu crema.

Alte retete de dulciuri:

Tort diplomat Tiramisu Prajitura snikers

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Crumble de piersici

Au iesit 2 portii...2 portii pe care le-am mancat doar eu :D

Crumble de piersici
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca