• macina biscuitii digestivi in blenderul Oster Reversible, pe viteza 1
• cand acestia s-au macinat, amesteca-i cu siropul de agave si scortisoara
• pune-i in forme de inimioara, si preseaza-i bine. Din aceasta cantitate ar trebui sa-ti reiasa 3 mini blaturi
• pune gelatina intr-un castron mic si adauga 70 ml de lapte rece deasupra
• las-o la hidratat cca 10 min
• amesteca la foc mic pana cand toate granulele se vor dizolva – atentie, fierberea distruge gelatina
• amesteca apoi siropul de agave cu crema de mascarpone
• adauga in blenderul Oster Reversible zmeura, laptele, smantana pentru frisca, siropul de agave amestecat cu mascarpone
• blendeaza pe viteza 1 pana ce obtii o compozitie omogena
• toarna compozitia egal in miniformele de inimioare si lasa-le la frigider cca o ora
• umezeste un cutit cu lama subtire, dar foarte ascutit, si taie usor in de jur imprejurul formelor – vei vedea ca se vor desprinde foarte usor
• decoreaza cu coacaze rosii si menta
• serveste desertul rece.
Savureaza cu placere!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa