Rosendls morotstarta

1. Incalziti cuptorul la 175 de grade 2. Se bat ouale cu zaharul pina se face ca si o crema. Se amesteca faina, bicarbonatul, scotisoara, nucile, pra

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 1/5 dl zahar
  • 4 dl faina
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 ligurita praf de copt
  • 1/5 lingurita sare
  • 2 1/5 dl ulei
  • 4 dl morcov ras
  • 1 dl nuci macinate Glasura:200 g crema de brinza nesarata
  • 3 dl zahar pudra
  • 1 lamiie razuita
  • 1 lingurita zahar vaniliat

Mod de preparare

1. Incalziti cuptorul la 175 de grade

2. Se bat ouale cu zaharul pina se face ca si o crema. Se amesteca faina, bicarbonatul, scotisoara, nucile, praful de copt si sarea intr-un vas. Se adauga in ouale baute bine morcovi, ulei si la urma amestecatura de faina. Se amesteca cu mixerul incet. Compozitia se desearta intr-un vas bine tapetat cu unt si pesmet.

3. Se baga la cuptor timp de 40 min.

Glasura: Se topeste untul, se lasa sa se raceasca. Se amesteca toate ingridientele cu untul topit dar rece si se amesteca cu mixerul, pana se obtine o crema omgena.

Se scoate prajitura din cupor, se lasa sa se raceasca, se unge toata suprafata prajituri cu crema.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie

Ciorba de pui cu cuscus si zeama de lamaie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca