Se framanta aluatul, se opreste putin iar restul se intinde in foaie si se aseaza in forma unsa si tapetate. Din aluatul pastrat se fac floricele car
Se framanta aluatul, se opreste putin iar restul se intinde in foaie si se aseaza in forma unsa si tapetate.
Din aluatul pastrat se fac floricele care se coc.
Se pune o foaie de copt peste aluat si se presara boabe de porumb. Se coace in cuptor circa 10-15 minute, apoi se scoate hartia si se lasa aluatul pana se rumeneste.
Se pune gelatina la inmuiat si se dizolva.
Se amesteca frisca cu laptele fierbinte, se adauga gelatina si se bate bine.
Se amesteca smantana cu zaharul, gelatina, frisca si murele.
Se toarna compozitia peste aluat si se lasa la rece.
Deasupra se pun floricele din aluat
Se serveste rece.
A fost atat de buna ciorbita asta!V-o recomand cu drag
Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legumeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj