Aluatul se prepara dupa reteta aluat pentru tarte dulci si se presara cu zahar pudra deasupra. Separat, se curata ciresele de samburi si se pun peste
Aluatul se prepara dupa reteta aluat pentru tarte dulci si se presara cu zahar pudra deasupra. Separat, se curata ciresele de samburi si se pun peste tarta. Se introduce in cuptorul fierbinte, la foc mic. Dupa ce s-a copt, tarta se scoate si se lasa la racit.
Se serveste cu jeleu de coacaze deasupra.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc
Tiramisu
Ciocolata de casa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa