Tort ciocolatos

Acest tort de ciocolata este delicios si se prepara foarte repede. Blatul daca e cumparat atunci el este feliat si nu necesita feliere, daca e facut in casa atunci trebuie feliat in 3-4 felii.

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat de tort dreptunghiular
  • 3 portii de crema de ciocolata
  • sirop pentru insiropat blatul aproximativ 300 ml

Mod de preparare

Acest tort de ciocolata este delicios si se prepara foarte repede. Blatul daca e cumparat atunci el este feliat si nu necesita feliere, daca e facut in casa atunci trebuie feliat in 3-4 felii.
Crema se face dupa instructiunile de pe plic. Asamblare: foaie blat, apoi sirop de insiropat si crema.
Aceasta operatiune se repeta pana se termina blatul iar tot tortul se acopera cu crema dupa preferinta sau indemanare cu o spatula sau cu sprita. Pe inaltimea tortului se poate face impletitura cos iar deasupra se fac trandafiri din crema de ciocolata, iar penru a fi o nuanta mai inchisa la culoare fata de tort se mai adauga putina cacao sau putina ciocolata topita dark


Tort ciocolatos se serveste a doua zi rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca